Firma Fitness er del del af Health Group A/S, som er en højt specialiseret analyse- og konsulentvirksomhed indenfor forebyggelse og sundhedsfremme på danske arbejdspladser. Vores kernekompetencer er udarbejdelse af sundhedstjek og deraf supplerende ydelser, trivsels-, arbejdsmiljø- og sundheds-analyser, samt rådgivning. Firma Fitness er ét af fire forretningsområder og repræsenterer en betydelig andel af Health Groups samlede forretning.

Motion på arbejdspladsen er et af de områder, som er i kraftigst vækst. Og Health Group har med en organisation af kompetente motionseksperter og cand. scienter i idræt, en unik viden om området og har gennem mere end 10 år sikret vores kunder fantastiske resultater og dermed et godt afkast af deres investering.

Fysisk efteruddannelse er en afdeling under Firma Fitness.

Firma Fitness har specialiseret sig i alle typer af fysisk aktivitet på danske arbejdspladser. Lige fra oprettelse og drift af nye eller eksisterende motionsrum i danske virksomheder til fysisk efteruddannelse, over pausetræning og holdtimer til individuelle træningsforløb